Wednesday, 20 November 2013

*berfikir*
*berfikir*
*terkenang*
*bersedih*
*berfikir*
*tarik nafas*
*pandang fon*
*on wifi*
*pandang fon*
*berfikir*
*berfikir*
*berfikir*
*berfikir*
*berfikir*




ah sudah lah .
berfikir sejauh kutub selatan patah ke kutub utara then berenang ke lautan antartika sekalipun apa yg awak fikir tuh tak semestinya betul , BUT, BUT somehow you can speak it out manalah tahu kan bnde yg kau fikir itu mmg betul yang memang boleh the whole world fact or make any new invention . or even what youre thinking is wrong you can still figure out at what point you really make the mistake. har har har . apa aku emncarut nih siod =.= ahhh whatever it is . dental YOU EVERy STOP THINKING BABY ! you never know what future gonna takes you but surely you gonna plan it well :) sekian . Assalamualaikum

Wednesday, 16 October 2013

happy birthday dearself

Assalamualaikum :')

Its been the longggggg time i no write anything huh?

Its my birthday. But heyy i can tell you that nothing special happend :'( and i dont even care . But i do care when it comes to you. I really wish that we can have a 24hour fun n enjoy time together . Today its not just my birthday its even our first year anniversary :'( but yeah we both are too busy for spending time with each other . Susah kan nak faham mslh org bercinta nih. Haih . what even worse , awak dah lah terlupa kan birthday sy mlm td. Heh. Jerks gila shit asdfghjkl. Tak guna weh kalau ada pakwe kalau mcmnie, hahahahahhahaha *ketawa smbil nangis* heh. Sudahlah . Kalau lagi ceritalagi bernanah hati lols. Haha :') sudahlah kan. Kalau dah dilupakan nanti sudahlah biarkan ajalah. Mungkin bkn jodoh kita kan :") biarlah . Sebelum terluka baik kita yg prepare awal2 siap2 untuk melupakan . Manusia nih bila2je boleh berubah. Kannnn. Jgn terlalu berharap sgt taw dlm hidup nih. Manusia semalaikat mana pun dia belum tentu dia akan sentiasa ada dgn kita dan tolong kita everytime we need it. Aite? So lets fly and left all your worries and tears and problems . Just fly anywhere your heart takes you . Just remember, Allah knows best :") He knows what we didnt. So just berserah pada takdir okay guys? ^_^


















Salam sayang dari saya,
Pwincess nadya . Ihiks :p